Filtermogelijkheden:
Provincies
Plaatsen
Heeft u al een advertentie gevonden of wil u verder zoeken op het Autobedrijfportaal

Grote beurt
Tijdens een grote onderhoudsbeurt wordt uw auto zorgvuldig gecontroleerd aan de hand van een uitgebreide controle lijst. Als uw met uw autobanden niet meer voldoet aan de sporing van de fabrieksspecificaties na het raken van een stoeprand, dan heeft u auto meer olie verbruikt dan dat u had verwacht en u heeft niet altijd de gelegenheid om dit te controleren. Of als een opvliegend steentje de radiateur van uw auto te hard heeft geraakt waardoor u koelvloeistof verliest. Kleine oorzaken kunnen grote gevolgen hebben, daarom is het van groot belang om regelmatig een grote onderhoudsbeurt te nemen. Bij zo'n grote onderhoudsbeurt worden diverse onderdelen om en onder uw auto en onder de motorkap goed en nauwkeurig gecontroleerd. Onderhoudsspecialisten zijn door geavanceerde programma's, apparatuur en opleidingen in staat voor ieder merken model auto op de juiste kilometerstand, het benodigde onderhoud uit te voeren volgens het boekje. Omdat onze controlelijst is samengesteld uit de onderhoudsbehoefte van verschillende merken en types auto's is deze goed compleet. Bovendien zit bij de grote onderhoudsbeurt een gratis APK-keuring inbegrepen.

Kleine beurt
Een auto goed en regelmatig een onderhoudsbeurt geven is van cruciaal belang. Hierbij worden onaangename en dure verrassingen voorkomen op verkeerde momenten. Bij een kleine beurt worden alle vitale functies zoals banden, uitlaat, remmen, vloeistoffenpeil, oliefilter, verlichting en banden nalopen en eventueel vervangen. Indien Er tijdens een kleine beurt wordt geconstateerd dat er kostbare delen moeten worden vervangen wordt u daarvoor eerst gebeld. Zo zijn er geen onduidelijkheden achteraf en weet u waar u aan toe bent.

Winterbeurt
Een wintervakantie zonder zorgen begint bij een winterbeurt. Wij kunnen in een half uurtje controleren of uw auto winterbestendig is. Want juist in de komende natte en koude periode willen onderdelen zoals een accu, verlicht of ruitenwissers    het wel eens begeven. Daarom controleren wij een aantal vaste punten zoals:
Olie- en waterpeil
Koelvloeistof en vorstbeveiliging hiervan
Airconditioning
Banden: profieldiepte en bandenspanning
Verlichting: algemene werking en de koplamp afstelling
Conditie van accu en de laadspanning
Visuele controle onderzijde van de auto
Werking en afstelling van ruitenwissers en ruitensproeiers
Sloten smeren en portier rubbers behandelen tegen vorst

Zomer beurt

Telkens als u de contactsleutel van de auto omdraait, vindt u het de normaalste zaak dat hij zomaar aanslaat zonder problemen. We rijden ermee naar de supermarkt, werk en misschien wel een vakantie adres. Maakt u een lange vakantiereis met caravan naar het zuiden. U laadt hem helemaal vol, en zit met 2 of meer personen in de wagen. Dit alles wordt niet afgelegd in bepaald autovriendelijke omstandigheden. Daarom is een zomerbeurt noodzakelijk. Het beste is dat u een aantal zaken laat nakijken voordat u vertrekt.
Of er nog voldoende koelvloeistof in het koelsysteem zit
Heeft de remvloeistof nog de juiste samenstelling
Of er nog voldoende profiel op de banden zit

De zomerbeurt is gegarandeerd veilig op de weg !!

  • Uw advertentie
Advertentie
Auto Onderdelen