Filtermogelijkheden:
Provincies
Plaatsen
Heeft u al een advertentie gevonden of wil u verder zoeken op het Autobedrijfportaal

Tips bij het verkopen van een auto.

Als u uw auto wilt verkopen moet u rekening houden met verschillende zaken zoals:

  • Kies een reële vraagprijs. De prijs van de auto komt tot staat door vraag en aanbod. Hou bij het vaststellen van de vraagprijs altijd rekening met aanwezige opties, schades aan interieur of exterieur.
  • Als u uw auto in een advertentie zet trekt u de aandacht van potentiële kopers. Internet is hier goed voor. Op diverse site kunt u uw auto aanbieden. Op sites zoals autotrader.nl, marktplaats.nl, speurders.nl etc....
  • Advertenties met foto's hebben een betere aantrekkingskracht dan advertenties zonder foto. Zorg er daarom ook voor dat u een foto van het voertuig zelf plaats en niet een foto die er vrij veel op lijkt. Als u een foto van uw auto op uw advertentie zet, zorg dan dat de auto op de foto vrij staat. Dus op een rustige achtergrond. Maak een foto vanuit een schuine hoek zodat de foto er bijna geheel op staat.
  • Wees eerlijk. Zorg dat u goed bereikbaar bent telefonisch en via email. Hou de gegevens en eventuele papier bij de hand zodat u direct op vragen kunt beantwoorden. Wees altijd eerlijk in uw advertentie. Zijn er mankementen aan de auto zet dit er dan ook zeker bij.
  • Bij betalingen pas dan op (gedekte) cheques. Het beste is nog altijd om gewoon contant te betalen. Maak een kwitantie die voor beide partijen duidelijk is dat het voertuig is verkocht zodat er geen problemen kunnen ontstaan.
  • Uw advertentie
Advertentie
Auto Onderdelen